Länk till startsidan
Translate
Kontakt

Sms-tjänst vid vattenavbrott

Vi skickar ofta ut sms med information till dig som är direkt berörd av ett vattenavbrott eller planerad avstängning av vattnet.

Sms om driftstörningen skickas till mobiltelefoner som är registrerade i det aktuella området. Har du kontantkort eller jobbtelefon kan du anmäla ditt mobilnummer i formuläret här på sidan. Du kan även registrera din e-postadress.

Vanliga frågor

Hur har vi fått ditt mobilnummer?

Är du folkbokförd på en adress i Härryda kommun, och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du automatiskt att få våra sms-utskick om din adress påverkas.
Sms-tjänsten kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Jag har en jobbtelefon, kan jag lägga till mitt nummer?

Ja! Har du en mobiltelefon som inte är registrerad på din hemadress, eller en telefon med ett oregistrerat kontantkort, fyll bara i dina uppgifter i formuläret längst ner på sidan. När du gjort det får du en engångskod till din mobiltelefon. Skriv koden i rutan som kommer upp, så kommer du vidare till en ny sida där du enkelt kopplar din bostadsadress till ditt mobilnummer.

Jag har kontantkort, kan jag lägga till mitt nummer?

Ja! Har du en mobiltelefon med ett oregistrerat kontantkort, fyll bara i dina uppgifter i formuläret längst ner på sidan. När du gjort det får du en engångskod till din mobiltelefon. Skriv koden i rutan som kommer upp, så kommer du vidare till en ny sida där du enkelt kopplar din bostadsadress till ditt mobilnummer.

Jag vill inte ha sms--utskick, kan jag avregistrera mig?

Vill du inte ha sms-information vid driftstörningar kan du fylla i samma formulär som när du registrerar ett nytt mobiltelefonnummer, så tar vi bort dig från listan.

Kan jag få meddelande via e-post?

Ja du kan registrera både mobilnummer och e-post, eller endast e-post i formuläret nedan.

Registrera dig för utskick

Gäller dig som inte redan har ett mobilnummer som är registrerat på fastighetens adress.

Hjälpte informationen på denna sida dig?