Länk till startsidan
Translate
Kontakt

NYHET

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

En kvinna skriver på en laptop-dator. En man står bredvid henne och tittar på skärmen. De ser glada ut.

Välkommen till hvaa.se!

Välkommen till Härryda Vatten och Avfall AB:s nya webbplats, hvaa.se. Här hittar du information om våra tjänster för vatten, sophämtning och återvinning. Du kan även få inspiration och tips för en hållbar vardag.

Utökad och smidig service

Det ska vara enkelt att kunna sköta ärenden som exempelvis att läsa av vattenmätaren, anmäla ägarbyte vid flytt eller ansluta sig till kommunalt vatten. På sidan för självservice når du snabbt e-tjänster, blanketter och kontaktuppgifter för att kunna utföra dina ärenden när det passar dig.
Självservice

För företag och verksamheter

För att ge bästa service även till dig som driver företag har vi samlat information som särskilt berör verksamheter, flerfamiljsfastigheter och samfälligheter under en egen meny.
För företag

Lätt att göra rätt

Vill vi också inspirera till en hållbar vardag som värnar om vår miljö. I nya funktionen Sorteringsguiden tar du snabbt reda på hur avfall sorteras och var du kan lämna det så att materialet kan återanvändas eller tas om hand på ett miljöriktigt sätt. Det ska vara lätt att göra rätt.
Sorteringsguiden

Nyheter och information

På hvaa.se håller du dig uppdaterad om viktig information som driftstörningar, ändrade sophämtningsdagar, öppettider på ÅVC med mera. Du kan läsa och ladda ner vårt nyhetsbrev eller anmäla dig till utskick från oss. Genom att prenumerera på nyheter från hvaa.se får du senaste infon direkt i din e-post.
Nyheter
Nyhetsbrev

Saknas något?

Vi fyller kontinuerligt på hvaa.se med mer praktisk information och service. Är det någonting som saknas eller som verkar vara fel? Lämna gärna en synpunkt i formuläret nederst på sidorna.