Länk till startsidan
Translate
Kontakt

NYHET

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

En persons hand håller en mobiltelefon. På telefonens skärm visas appen Kivra. Personen som håller telefonen är naturen och man ser berg, växter och en vacker himmel på bilden.

Nu ansluter vi oss till Kivra

Nu kan du som vill få dina fakturor från oss i digitala brevlådan Kivra. Tjänsten är gratis för dig som vill ansluta dig. Du som inte är ansluten till Kivra får din faktura på samma sätt som vanligt.

Från och med augusti 2022 kan du som vill använda tjänsten Kivra för att få och betala e-fakturor från oss. Du väljer själv om du vill betala din e-faktura direkt i Kivra, eller om du bara vill använda Kivra som en digital brevlåda och betala fakturan manuellt.
Du som redan använder Kivra kommer automatiskt att få fakturan i din e-brevlåda i augusti. Om du inte är ansluten kommer du att få din faktura på samma sätt som tidigare.

Kivra är en gratistjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Med Kivra kan du få din faktura digitalt från Härryda Vatten och Avfall AB. Idag används Kivra av över fem miljoner personer i Sverige.

Du kan när som helst avanmäla eller anmäla dig till Kivra via kivra.com Länk till annan webbplats. eller i appen. 

Mer information om tjänsten:

Betalning och fakturor

kivra.com Länk till annan webbplats.