Länk till startsidan
Translate
Kontakt

NYHET

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

En man arbetar i en grävd grop där det finns en brunn med vatten.

Stor vattenläcka i Hindås reparerad

Den stora vattenläckan i centrala Hindås är nu reparerad och samtliga fastigheter har tillgång till vatten igen. Vi tackar för hjälpen med att spara på vattnet!

Det var på onsdagen som ett stort läckage på ledningsnätet upptäcktes. Arbete med att leta efter läckan inleddes och ett stort område söktes igenom. Samtidigt gick information ut via sms och webbsidor till invånare och verksamma i Hindås och Rävlanda med vädjan om att spara på dricksvattnet.

På torsdagen fortsatte sökandet och på förmiddagen hittades läckaget och vattnet stängdes av. För att fastigheter i det berörda området skulle få tillgång till vatten ställdes en vattentank ut i centrala Hindås.
Klockan 16.20 på torsdagen hade det läckande röret reparerats och samtliga hushåll fått tillbaka vattnet.

– Vi är tacksamma för att våra kunder har tagit till sig uppmaningen om att spara på dricksvattnet. Det märks i våra vattenreserver, tack för hjälpen, säger Jessica Sténhoff, vd.

Personer arbetar med att laga en vattenläcka utomhus. En grävmaskin står intill en stor grop med staket runt.
Personal arbetar med en vattenläcka. Bilden visar platsen på avstånd.

Information via sms

Vid vattenavbrott skickas sms ut till mobiltelefoner registrerade på berörda adresser. Har du inte mobilnummer som är kopplat till din bostadsadress kan du registrera dig för utskick via sms eller e-post via länken nedan.
Sms-tjänst vid vattenavbrott