Länk till startsidan
Translate
Kontakt

Jobba hos oss

En tjej jobbar i ett vattenverk.

Foto: Anna Sigvardsson

Härryda Vatten och Avfall är ett kommunalt bolag i en expansiv kommun. Vi arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall och utbyggnad och skötsel av ledningsnätet. Vi medverkar aktivt i ett hållbart samhällsbyggande som tar ansvar för kretslopp, människor och miljö.

Arbeta med spännande projekt

Hos oss finns yrkesroller som VA- och avfallsingenjörer, drifttekniker, projektledare, avfallsutredare och administratörer. Inom verksamheten ryms många spännande projekt och möjligheter till utveckling.
Vår organisation präglas av mod, nytänkande och handlingskraft. Tillsammans inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet.

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke strax utanför Göteborg.

En kille jobbar med att kontrollera en rörledning.

Foto: Anna Sigvardsson

Det här erbjuder vi dig

Som anställd hos oss har du tillgång till förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg och möjlighet att köpa miljöbil med goda villkor. Läs mer på kommunens webbplats om vad du får som anställd i Härryda kommun och på Härryda Vatten och Avfall AB.
Det här erbjuder vi dig Länk till annan webbplats.

Lediga jobb

Vill du arbeta med oss? Du hittar våra lediga tjänster här nedan och ansöker i Härryda kommuns portal.
Lediga jobb Länk till annan webbplats.

Drifttekniker vattenmätare

Vi söker en drifttekniker med inriktning mot ledningsnät till vår driftavdelning. I den här tjänsten har du som huvudsaklig arbetsuppgift att byta vattenmätare hos våra kunder, samt hantera visst administrativt arbete rörande vattenmätarbytena.

Vi letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar.

Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor på ledningsnät. Under perioder då vi inte byter lika mycket vattenmätare, arbetar du med dem på ledningsnätet.

Du har en gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom området eller har motsvarande kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
Välkommen med din ansökan senast 2022-11-30.
Drifttekniker vattenmätare Länk till annan webbplats.

Mätningsingenjör

Vi söker en mätningsingenjör till vårt planeringsteam för vatten och avlopp. Som mätningsingenjör hanterar du hela kedjan från inmätning och utsättning med GPS, databashantering samt hantering av kartutdrag i olika format till interna och externa beställare. Du är bolagets GIS-ansvarige och ser till att informationen i vår databas VA-banken är korrekt. Kvalitetskontroll av och införande av relationshandlingar i VA-banken ingår i arbetsuppgifterna.
Du ingår i en enhet bestående av VA-ingenjörer och projektledare som tillsammans hanterar planeringsverksamheten i bolaget.

Härryda Vatten och Avfall AB är ett bolag som rymmer många spännande projekt. Vi letar efter dig som är självgående, strukturerad och nogrann och som vill arbeta med att planera för våra invånare och verksamheters tillgång till VA - både idag och imorgon.

Ansök senast 2022-12-14
via harryda.se/jobb
Mätningsingenjör Länk till annan webbplats.

Praktik

Vi tar gärna emot praktikanter när det är möjligt i verksamheten.
Välkommen med din intresseanmälan till va.avfall@hvaa.se

Hjälpte informationen på denna sida dig?