Länk till startsidan
Translate
Kontakt

Jobba hos oss

En tjej jobbar i ett vattenverk.

Foto: Anna Sigvardsson

Härryda Vatten och Avfall är ett kommunalt bolag i en expansiv kommun. I vårt växande team behövs kunniga och engagerade medarbetare som vill arbeta med några av de viktigaste jobb som finns – att förse människor och verksamheter med hälsosamt dricksvatten, avlopp och hållbar avfallshantering.

Arbeta med spännande projekt

Vi arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall och utbyggnad och skötsel av ledningsnätet. Vi medverkar aktivt i ett hållbart samhällsbyggande som tar ansvar för kretslopp, människor och miljö.
Hos oss finns yrkesroller som VA- och avfallsingenjörer, drifttekniker, projektledare, avfallsutredare och administratörer. Inom verksamheten ryms många spännande projekt och möjligheter till utveckling.

Vår organisation präglas av mod, nytänkande och handlingskraft. Tillsammans inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet.
Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke strax utanför Göteborg.

Det här erbjuder vi dig

Som anställd hos oss har du tillgång till förmåner som bland annat friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg och möjlighet att köpa miljöbil med goda villkor. Läs mer på kommunens webbplats om vad du får som anställd i Härryda kommun och på Härryda Vatten och Avfall AB.
Det här erbjuder vi dig Länk till annan webbplats.

 

Yrkesutbildning för VA-ingenjörer

I en framtidsbransch som ständigt utvecklas och har behov av välutbildad personal ser vi det som mycket viktigt att aktivt bidra till kompetensförsörjningen på olika sätt. Därför stöttar vi utbildningen “VA-ingenjör” på Yrkeshögskolan i Göteborg. Vi välkomnar även den som vill göra praktik LIA - Lärande i arbete.
Läs mer om utbildningen VA-ingenjör Länk till annan webbplats.
Vi stöttar framtida VA-ingenjörer

Lediga jobb

Vill du arbeta med oss? Du hittar våra lediga tjänster här nedan och ansöker i Härryda kommuns portal för rekrytering.

Aktuella tjänster:

Driftingenjör VA

Vi söker en engagerad driftingenjör som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
Som driftingenjör har du ansvar för planering av underhåll, utredning och förbättring av dricksvatten- och avloppsprocesserna i Härryda kommun. I tjänsten ingår arbete med säkerhetsfrågor kring vår verksamhet. Du är delaktig i upphandlingar och avtal inom ansvarsområdet.

Inledningsvis kommer du att arbeta mycket med vårt nya vattenverk i Hindås som tas i drift våren 2024. Där pågår nu ett spännande arbete med att optimera processen, vill du vara med?

Tjänstens placering är på Finnsjöns Vattenverk, Mölnlycke.

Fakta om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Ansök senast: 2024-03-11
Läs mer om tjänsten och ansök här: Driftingenjör VA-verksamheten Länk till annan webbplats.

VA-ingenjör

Vi söker en VA-ingenjör till vår planeringsgrupp för VA:

Som VA-ingenjör hanterar du kund- och abonnentfrågor. Du projektleder och följer upp mindre investeringsprojekt, bevakar VA-huvudmannens intressen i planarbete och bygglovsärenden.

Du är högskoleutbildad inom lämpligt område eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst 3 års erfarenhet inom VA som ingenjör eller projektledare eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Tjänstens placering är på Metallvägen i Mölnlycke.

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-01.
Läs mer och ansök via länken VA-ingenjör Länk till annan webbplats.

Praktik - LIA

För att erbjuda studenter inblick i verksamheten och få praktisk erfarenhet välkomnar vi den som vill göra LIA-praktik hos oss.
Intresseanmälan LIA - Lärande i arbete skickas till va.avfall@hvaa.se

Linkedin

Följ oss gärna på Linkedin.

Hjälpte informationen på denna sida dig?